Op Weg

Coaching en counseling   

Over mij

Anna Krull, als coach en counseler opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Mijn fascinatie voor dit mooie vak  is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring met coaching en counseling. Verrast was ik destijds door de grote verbetering van kwaliteit van leven die je met coaching in vrij korte tijd kan bereiken.

Waar sta ik voor? Verbinding met mijzelf en met anderen. Warmte, veiligheid, respect, inlevingsvermogen, humor zijn belangrijke waarden in mijn leven.

Ik ben sensitief, optimistisch, sociaal, verbindend, enthousiast. Deze eigenschappen zet ik graag in in mijn leven en in mijn werk met en voor mensen. Als coach & counselor wil ik mensen inspireren levendigheid, beweging en mogelijkheden te ervaren en te vertrouwen op eigen kracht. Ik bied ondersteuning bij het  werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling, afgestemd en op maat. Ik zet mijn levenservaring en wat ik leerde tijdens opleidingen, trainingen en coachingstrajecten in om mensen op zo'n manier te begeleiden dat er ruimte ontstaat voor levendigheid en ontplooiing.

Geleid door mijn persoonlijke ervaring in het omgaan met autisme besloot ik mijn coach-vaardigheden aan te vullen met een training autisme-vriendelijk coachen. Op het gebied van communicatie met mensen met autisme is veel te verbeteren. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Daarnaast leerde ik in trainingen Lichaamsgericht Werken hoe belemmerende gedachten overtuigingen en andere hersenspinsels ontplooiing in de weg kunnen staan. Zo kunnen blokkades in het lichaam ontstaan. Een van mijn missies is dan ook “vanuit een druk hoofd terug naar het levende en voelende lijf”.  

CV
Academie voor Holistische Massage
Jaartraining Leven in je Lijf - emotioneel lichaamswerk
Nederlandse Academie voor Psychotherapie - opleiding Integratieve Coaching en Counseling 
Stichting Auticomm - training Autisme vriendelijk coachen
Atma - training Lichaamsgericht coachen
Sonnevelt Opleidingen – Kindercoaching

Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie of een intakegesprek.