Op Weg

Coaching en counseling   

E-coaching

Als je geen behoefte hebt aan face to face coaching, maar je wilt wel van gedachten wisselen via e-mailcontact, dan kan
e-coaching een oplossing zijn. Dat gaat als volgt.

Je vult het intakeformulier in (downloaden via deze site). Behalve je persoonlijke gegevens vul je daarop ook je hulpvraag in. Op het formulier is ruimte om je vraag nader toe te lichten. Je scant het formulier en stuurt het via de mail aan mij terug.

In mijn eerste bericht aan jou zal ik je vraag op zo'n manier benaderen dat deze helder wordt en zo nodig opgedeeld wordt in deelvragen, waaraan wij stapsgewijs aandacht kunnen geven.

Vervolgens zullen wij een aantal keren mailen in een vooraf afgesproken frequentie. Dat kan twee of drie keer per week zijn of wekelijks. In mijn berichten zal ik je vragen stellen op zo'n manier dat jouw eigen antwoorden daarop helderheid verschaffen in jouw vraag of probleem.

Het kan zijn dat je aan tien keer heen en weer mailen genoeg hebt en je voldoende antwoorden hebt om op weg te gaan. Je kunt desgewenst nieuwe mailsessies afspreken. Het is ook mogelijk dat je na of tijdens onze mailwisseling behoefte hebt aan één of meerdere persoonlijke gesprekken. Uiteraard behoort dat tot de mogelijkheden. E-coaching is geen chatcontact, maar biedt net als individuele face to face gesprekken rust en diepgang.  

Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie of een intakegesprek.