Op Weg

Coaching en counseling   

Coaching

Wanneer kan coaching jou helpen? Je bent op een punt in je leven gekomen dat de oude manier, het oude patroon niet meer werkt. Je wilt het anders, maar je weet niet hoe.

Wil je meer inzicht in gedrag, gevoel, emoties, invloed op anderen, drijfveren in het leven? Coaching kan je kracht en motivatie helpen (her)vinden en je het gereedschap in handen  geven om aan de slag te gaan met het oplossen van een probleem of hulpvraag. Zo’n hulpvraag kan gaan over allerlei thema’s, zoals herstel van balans tussen werk en privé maar ook over meer gevoelsmatige of emotionele zaken zoals faalangst, schuldgevoelens, uitstelgedrag, grenzen stellen, relatieproblematiek, vastlopen in gedachten en onverwerkte zaken uit het verleden.

Een coachtraject is een persoonlijk traject en ik hanteer daarom geen standaard  programma. De methodes waarmee ik werk zijn gebaseerd op de verschillende opleidingen en trainingen die ik volgde aangevuld met mijn eigen levenservaring en mijn benadering is afgestemd op mijn cliënt en op het specifieke thema dat wordt ingebracht.

Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie of een intakegesprek.